Leesbare schilderijen over houvast, verwondering en stilte

Symboliekschilder Aart de Lange PZN exposeert in de Kopermolen Vaals.

Vanaf zondag 1 juli 2018 tot zondag 2 september 2018

Symboliekschilder Aart de Lange PZN exposeert in de Kopermolen Vaals.

Vernissage 1 juli 2018 om 15.00 uur, Kopermolen (Lutherse Kerk), von Clermontplein 11, Vaals

Aart de Lange zoekt ruimte voor mysterie. Hij vindt dat niets in het leven normaal of vanzelfsprekend is. We moeten terug naar kinderlijke blijheid en beseffen dat houvast een groot geschenk is. Het geeft innerlijke rust, hoop en verbondenheid. Zoals hij zelf zegt: ik blijf hierover tobben met mijn penselen, want wij moeten het intense geluksgevoel vieren en delen met anderen. Rijker worden door te geven en delen.
In binnen- en buitenland is grote belangstelling voor het werk van AART. Met zijn herkenbare authenticiteit, blije kleurgebruik en filosofische thematiek wordt hij een vernieuwer in de hedendaagse symboliek genoemd .

Tentoonstelling: Van 1 juli tot en met 2 september 2018.
Tentoonstelling en vernissage zijn vrij toegankelijk
Openingstijden van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 17.00 uur

www.dekopermolenmolenvaals.nl
Meer info op: www.worksofaart.com