Hammer Limburg

Hammer Series komt dit jaar weer terug naar Nederland. Van 1 tot en met 3 juni staat in Limburg de tweede editie van het wielerevenement gepland. Noteer deze data dus alvast in uw agenda.

Vanaf vrijdag 1 juni 2018 tot zondag 3 juni 2018

Hammer Series LimburgDrie dagen lang strijden achttien professionele wielerteams uit de hele wereld tegen elkaar tijdens een klimkoers, sprintetappe en tijdrit. Een dynamische wedstrijd die één winnaar kent: het beste wielerteam ter wereld.

Deze internationale wielerwedstrijd werd vorig jaar voor het eerst verreden in Vaals en Sittard-Geleen en bleek een groot succes. Team Sky kwam na een intensieve strijd met Team Sunweb en Orica-Scott uiteindelijk als winnaar over de streep. Het event werd wereldwijd live uitgezonden op tv, werd door 14,8 miljoen mensen bekeken en door 12.900 toeschouwers bezocht.


Dit jaar belooft opnieuw een spectaculaire wielerbeleving te worden met diverse wedstrijdonderdelen, wieleractiviteiten, entertainment, inspiratie en meer. Het volledige programma, vindt u op www.hammerseries.com/limburg.

Volg HammerLimburg op Facebook, Instagram en Twitter. Dan weet u zeker dat u niets van deze spannende wielerwedstrijd hoeft te missen!