Auwwieverbal Vols

Auw Wieverbal i Vols. Traditioneel een avond waar iedere dame als 'oad wief' onherkenbaar verkleed door Vaals de cafeetjes af ging. De laatste jaren werd dit wat minder, maar vanaf komende carnaval wordt dit in Vaals weer nieuw leven ingeblazen!

Op donderdag 8 februari 2018, 20.00 uur

Vele dames hebben al toegezegd om Vaals op donderdagavond 8 februari weer volledig onherkenbaar onveilig te maken! De vele oergezellige kroegjes van Vaals lenen zich ook uitstekend voor een dergelijke kroegentocht. Alle kroegen zullen hier uiteraard ook op inhaken tijdens deze avond en de Auw Wiever echt in het zonnetje te zetten. Alle (onherkenbaar) gemaskerde Auw Wiever ontvangen in alle zeven Vaalser kroegen een gratis welkomst-shotje (1 per persoon):

  • Bei d'r Friets
  • Cafe Allure
  • Cafe d’r Druije Eck
  • Cafe de Fockink
  • Cafe d’r Koffereck
  • Cafe ‘t Vereinshoes
  • Restaurant Suisse

Reischeque voor mooiste gemaskerde Oad Wief va Vols

Nieuw dit jaar is ook dat er een speciale hoofdprijs is voor het mooiste gemaskerde Oad Wief van Vaals! Deze geheel gesponsorde prijs is een reischeque van Kupers Reisinfo in Vaals ter waarde van maar liefst € 100,-. Deze reischeque is voor het winnende Oad Wief vrij te besteden voor een weekendje weg naar bijvoorbeeld Antwerpen of Parijs. Uiteraard zal de winnaar door een professionele jury gekozen worden. Het demasqué is uiteindelijk om 00.00 uur bij Restaurant Suisse in Vaals.