Week tegen Eenzaamheid

Van Van 30 september tot en met 7 oktober 2021 vond de landelijke Week tegen Eenzaa­­­­mheid plaats, met als thema ‘Kom erbij!’. 


Tijdens de jaarlijkse Week tegen Eenzaamheid worden in het hele land activiteiten georganiseerd om extra aandacht te vragen voor mensen die zich eenzaam voelen. Ook in de gemeente Vaals besteden we volop aandacht eenzaamheid, waarmee we aansluiten bij de landelijke campagne Eén Tegen Eenzaamheid. We zoeken daarbij naar wegen om deze eenzaamheid samen met andere organisaties en inwoners te doorbreken.

Tijdens de Week tegen Eenzaamheid 2021 konden inwoners in de gemeente Vaals aan meer dan zestig activiteiten deelnemen. Voor jong en oud, binnen en buiten, actief en sociaal: elke dag was er keuze genoeg! Zo kon je aquajoggen, samen eten, kaarten, bergboerengolf spelen, naar een chillavond voor de jeugd, turnen, een bomenexcursie volgen, Tai Chi beoefenen of gewoon gezellig samenzijn.

Bekijk het filmpje dat van de Week tegen Eenzaamheid 2021 in de gemeente Vaals is gemaakt en bekijk hieronder een aantal foto's.