Werkzaamheden waterleiding wandelpad richting Wilhelminatoren


Vanaf maandag 27 september vervangt Waterleiding Maatschappij Limburg (WML) de waterleiding langs het wandelpad richting het Drielandenpunt (vanaf de Viergrenzenweg tot aan restaurant De Bokkerijder).

De werkzaamheden starten aan het wandelpad dat vanaf de Viergrenzenweg door het bos naar de Wilhelminatoren loopt. Via de parkeerplaats van de Wilhelminatoren en voetpad wordt er vervolgens gewerkt tot aan restaurant De Bokkerijder. Hiervoor wordt het asfalt van het wandelpad gedeeltelijk opengebroken, daarna zal er een sleuf worden gegraven en wordt een nieuwe waterleiding aangelegd. Na het aanvullen van de sleuf zal het opengebroken pad worden hersteld met betonklinkers.

Tijdens de werkzaamheden is het bospad afgesloten voor alle gebruikers. Er wordt een omleidingsroute aangegeven, zodat gebruikers van het pad een alternatieve mogelijkheid hebben om het gebied van het Drielandenpunt te bereiken. In het weekend is het pad wel te gebruiken. De werkzaamheden zullen ongeveer tot half januari 2022 in beslag nemen. Omwonenden zijn per brief geïnformeerd.