Wegwerkzaamheden Selzerbeeklaan

Oppervlaktebehandeling en conserverende laag van emulsie asfaltbeton


Enkele weken geleden hebben bewoners van de Selzerbeeklaan een brief ontvangen over de nog uit te voeren werkzaamheden. Deze zijn destijds niet gereedgemaakt door de weersomstandigheden. Vandaar dat we u informeren over een aangepaste/nieuwe planning.

Wegwerkzaamheden

Er wordt een nieuwe slijtlaag en een conserverende asfaltverharding aangebracht op het wegdek, het verkeer zal dan worden begeleid door verkeersregelaars. Hierdoor zal uw woning of straat tijdens de uitvoering beperkt bereikbaar zijn per auto, te voet is uw woning te allen tijden bereikbaar.

Door de aanwezigheid van machines en vrachtauto’s kan er enige overlast ontstaan.
We zullen er alles aan doen om deze overlast tot een minimum te beperken en hopen op uw medewerking.

Wanneer

Op maandag 17-09-18 gaan we de slijtlaag aanbrengen en op vrijdag 28 september wordt de conserverende laag van emulsie asfaltbeton aangebracht.

We verzoeken u dan ook op bovengenoemde data tussen 7:00 en 17:00 geen auto’s op de rijweg te parkeren.

Vragen?

Mochten de werkzaamheden wederom uitgesteld worden door de weersomstandigheden, zal deze pagina worden bijgewerkt en kunt u hier een aangepaste planning vinden.

Bij eventuele calamiteiten en/of vragen kunt u zich wenden tot de uitvoerder van BLM Wegenbouw, de heer Jan Zeelen, telefonisch bereikbaar op nummer 06-82538432.

Alvast bedankt u voor uw begrip en medewerking.