Hoe kan de gemeente de dienstverlening van Jeugdhulp en Wmo verbeteren? Denk mee!

Krijgt u van de gemeente Wmo- of jeugdhulp? Een paar maanden na het starten van de hulp krijgt u per post een vragenlijst.

Geplaatst op donderdag 30 september 2021

U helpt ons als u die invult! Met uw antwoorden kunnen wij onze manier van werken verbeteren en nog beter laten aansluiten op uw wensen. Er staan vragen in als: Wat gaat goed en wat kan beter bij de hulp die we aanbieden? En: Wat betekent de ondersteuning voor mij in mijn dagelijks leven?

Extra onderzoek

Heeft u de vragenlijst over Jeugdhulp of Wmo al ingevuld? Super, bedankt daarvoor! Omdat u die vragenlijst heeft ingevuld, kunt u tussen 27 september en 1 oktober gebeld worden om door te praten over uw antwoorden. Heel fijn als u ook hieraan wilt meedoen.

Het onderzoek wordt niet door onze gemeente zelf uitgevoerd, maar door een onafhankelijk bureau. U kunt zeggen wat u wilt en uw mening telt! Onderzoeksbureau I&O Research voert het onderzoek uit.

Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname!