Informatie over het coronavirus (Covid-19)  >

Cittaslow, wist u dat… er ook een speciaal ‘Vaals 10 jaar Cittaslow’ logo is?

Dit logo, in de kleuren van de huisstijl van Vaals en met de kenmerkende V, ziet u terug bij alles wat met Vaals 10 jaar Cittaslow te maken heeft.

Geplaatst op vrijdag 26 februari 2021

Cittaslow 10 jaar logoU vraagt zich nu misschien af wat u dit jaar verder nog van Vaals 10 Jaar Cittaslow mag verwachten. Wij lichten graag een tipje van de sluier op.

Momenteel is een Cittaslow wandelkaart in de maak die in de lente bij elk huishouden in de gemeente Vaals op de deurmat valt. Vier verschillende wandelroutes met verschillende afstanden laten al het moois zien dat de gemeente Vaals rijk is: prachtige cultuurhistorie in hartje Vaals en mooie vergezichten in ons vijfsterrenlandschap.

De routes leiden u ook langs de Cittaslow ambassadeurs. Dit zijn bedrijven en organisaties die de Cittaslow waarden hoog in het vaandel hebben staan. Bent u benieuwd welke bedrijven dit zijn, kijk dan op www.vaals.nl/cittaslow. 

Bent u eigenaar van een duurzaam bedrijf en geïnteresseerd in het Cittaslow ambassadeurschap, neem dan contact op met Desiree Aretz via cittaslow@vaals.nl.

Verder kunt u in het kader van 10 jaar Cittaslow informatie verwachten over Earth Hour, Wandel Tijdens je Werkdag, de Dag van de Aarde en natuurlijk het Beleefweekend dat hopelijk dit jaar wel kan plaatsvinden.

Heeft u vragen over Cittaslow of suggesties waar we in het kader van 10 jaar Cittaslow aandacht aan kunnen besteden? Neem dan gerust contact op met Carsta de Dreu-Ruijsestein via cittaslow@vaals.nl.