Informatie over zware regenval en wateroverlast >

Vaals Verbind(t) laat wensen uitkomen

Hang vanaf 20 december uw kerstwens in een kerstboom!

Geplaatst op donderdag 10 december 2020

Vooral in deze tijd is er behoefte aan saamhorigheid, verbinding en een positieve kijk naar de toekomst. Daarom organiseert stichting Vaals Verbind(t) een kerstwensbomenactie voor alle inwoners van de gemeente Vaals!

De nieuwe stichting Vaals Verbind(t) gaat in samenwerking met zorgcentrum Langedael, De Kornuiten van Koraal in Lemiers, de basisscholen van Vijlen en Vaals, de Stichting Ondernemers Vaals ‘Samen Vaals’ en de gemeente Vaals vier kerstbomen versieren waar inwoners van de hele gemeente Vaals hun wensen in kunnen gaan hangen. De vier mooiste wensen worden beloond met een ‘Hou Vols’ cadeaubon ter waarde van €30 gesponsord door ‘Samen Vaals’. Daarnaast zullen alle wensen beoordeeld worden op uitvoerbaarheid. Een aantal daarvan zal vervolgens ook echt gerealiseerd worden.

Hoe werkt het?

Tussen 20 december 2020 en 2 januari 2021 kunt u als inwoner van de gemeente Vaals een kerstwens hangen in een tak van een kerstboom bij u in de buurt. Enige voorwaarde is dat de wens saamhorigheid en verbinding moet brengen in de gemeente Vaals.

De kerstbomen waar u vanaf 20 december een wens in kunt hangen staan op de volgende plaatsen:

  • Bij de kerk in Lemiers
  • Bij de kerk in Vijlen
  • Bij de kerk in Holset
  • Bij het gemeentehuis in Vaals

Bij de kerstbomen vindt u van 20 december tot en met 2 januari weerbestendige wenskaarten waar u uw wens op kunt schrijven. Vergeet niet uw e-mailadres te vermelden zodat de stichting contact met u op kan nemen. Vervolgens hangt u uw eigen wenskaart op ooghoogte. Hou u hierbij aan de coronaregels. De leden van de stichting Vaals Verbind(t) zijn overdag regelmatig te vinden bij de bomen om eventueel hulp te bieden.

Vaals Verbind(t) wenst iedereen een zalig kerstfeest!