Onderzoek woonbehoefte onder alle inwoners van gemeente Vaals

Bent u van plan te verhuizen of bent u onlangs verhuisd? In welk type woning wilt u wonen en in welke plaats? Welke problemen komt u tegen bij het vinden van een woning? We willen graag weten hoe u over deze vragen denkt.

Geplaatst op dinsdag 8 oktober 2019

Daarom hebben alle huishoudens in de gemeente Vaals vorige week een brief ontvangen met een link naar een vragenlijst over woonbehoefte. Inwoners kunnen zich ook melden bij de balie van het gemeentehuis; u krijgt dan een papieren versie door onderzoeksbureau Moventem thuis gestuurd. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en kan tot 21 oktober.

De gemeente vindt het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen aan het onderzoek meedoen. Door het beantwoorden van de vragen helpt u de gemeente namelijk om de toekomstige woonvoorraad zo goed mogelijk af te stemmen op de verwachte woonbehoefte. Daarom wordt ieder huishouden in Vaals uitgenodigd de enquĂȘte in te vullen.

De uitkomsten van het onderzoek zijn in november op de website van de gemeente beschikbaar.