Gratis parkeren tijdens Üllemarkt

Tijdens de Üllemarkt aanstaande zondag (7 juli) is parkeren in Vaals gratis. Dit zal ook op de parkeerautomaten aangegeven staan.

Geplaatst op vrijdag 5 juli 2019

Het gratis parkeren is ook van kracht voor de parkeergarage, maar let op: hier geldt dit van 8.00 uur tot 20.00 uur. Dit betekent dat ondanks dat de slagbomen van 8.00 uur tot 20.00 uur openstaan, u bij het inrijden van de garage zoals gebruikelijk een parkeerkaartje dient te nemen. Als u na 20.00 uur uitrijdt, heeft u het kaartje nodig om de garage uit te kunnen komen. Dit kaartje dient u te betalen bij de betaalautomaat en het bedrag dat u moet betalen geldt dan vanaf het moment van inrijden.

Dus als u ’s ochtends bijvoorbeeld om 10.00 uur de garage bent ingereden en ’s avonds om 22.30 uur uitrijdt, moet u vanaf 10.00 uur ’s ochtends betalen. Tot 22.00 uur is er een beheerder in de garage aanwezig die eventuele verdere vragen kan beantwoorden.