Inwonerspeiling nieuwe burgemeester Vaals

Vaals krijgt een nieuwe burgemeester. Binnenkort start de werving. Daarvoor wordt vanuit de gemeenteraad een vertrouwenscommissie ingesteld die met kandidaten in gesprek zal gaan.

Geplaatst op woensdag 3 juli 2019

De vertrouwenscommissie wil graag weten over welke kwalificaties en essentiƫle eigenschappen deze nieuwe burgemeester dient te beschikken volgens de inwoners van de gemeente Vaals. Via de website van de gemeente Vaals kunt u daarom nu aangeven met welke 3 (kern)woorden u de nieuwe burgemeester van Vaals zou willen beschrijven, of welke 3 eigenschappen hij of zij volgens u zou moeten hebben. De vertrouwenscommissie kan dan bij de selectiegesprekken de kandidaten toetsen aan de uitkomsten.

Wilt u meedenken? Ga dan naar www.vaals.nl/inwonerspeiling