Hammer Climb Vaals: wielerspektakel in gezellige ambiance

Op vrijdag 7 juni stond Vaals in het teken van de Hammer Climb.

Geplaatst op donderdag 13 juni 2019

Om 15.00 uur stipt schoot Tom Dumoulin samen met burgemeester Van Loo de wedstrijd in gang. Acht ronden lang stormden de 74 profrenners over het Von Clermontplein via de Bergstraat en Viergrenzenweg naar het Drielandenpunt. Na een aantrekkelijke wedstrijd ging het team van Deceunick-Quick-Step er dankzij uitblinker Remco Evenepoel met de winst vandoor.

Vooraf aan de wedstrijd was het al de hele dag een wielerfeest in Vaals. De schooljeugd amuseerde zich al vanaf de ochtend op de vele (opblaasbare) speeltoestellen op het Koningin Julianaplein, op het Prins Willem Alexanderplein konden fans bij de teambussen op de foto met hun wielerhelden en tijdens de wedstrijd was er gezelligheid langs het parcours!

Voor meer foto’s klik hier!