Laat uw mening horen over alternatieve fietsroute

Begin juni vond in zaal Bergzicht een drukbezochte inloopavond plaats over een fietsroute als alternatief voor de Trambaanfietsroute. De alternatieve route werd voorgelegd aan inwoners, agrariërs en ondernemers.

Geplaatst op woensdag 12 juni 2019

Deelnemers aan de inloopavond die nog willen reageren én inwoners die niet bij de bijeenkomst aanwezig waren, kunnen hun reactie uiterlijk tot en met 28 juni sturen naar info@vaals.nl. Uw reacties worden meegenomen in de discussie en besluitvorming in de gemeenteraad.

Verken de alternatieve fietsroute met de initiatiefnemer op 30 juni en 14 juli

Onlangs heeft een informatieavond plaatsgevonden over een alternatief tracé voor de Trambaanfietsroute. De betrokken inwoner die dit alternatief heeft voorgesteld en uitgewerkt, nodigt u uit om samen met hem dit tracé per fiets te verkennen. Zowel voor- als tegenstanders zijn uitgenodigd om mee te fietsen. De verkenningstocht vindt plaats op zondag 30 juni en op zondag 14 juli. Vertrek is beide keren om 13.00 uur vanaf Bakkerij Voncken aan het Koningin Julianaplein in Vaals. Vanaf hier wordt de voorgestelde route van de initiatiefnemer gefietst tot in Gulpen. In Gulpen wordt gepauzeerd, waarna terug richting Vaals gefietst wordt via Mechelen en Vijlen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer informatie kan ingewonnen worden bij initiatiefnemer John Staps: john.staps@home.nl of tel. 06-37611042.