Lintjesregen 2019

Tijdens de lintjesregen 2019 werden twee vrijwilligers die hun werkzaamheden in de gemeente Vaals ontplooien benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Geplaatst op vrijdag 26 april 2019

Mevrouw Büchels-Winen met het College van B&W en haar ouders, die elk in het verleden ook een Koninklijke onderscheiding mochten ontvangen.Mevrouw Sandra Büchels-Winen uit Lemiers is onlosmakelijk verbonden aan de Zwemvereniging Vaals ’75. Zij is secretaris geweest, is vrijwilliger en penningmeester en zij geeft ook nog wekelijks les als zwemleraar. Daarnaast vindt zij nog tijd om het jaarlijkse zwemkamp voor te bereiden en te begeleiden.

Mevrouw Margot Smulders-Heusschen uit Vijlen is een betrokken vrijwilliger die zich op tal van fronten verdienstelijk heeft gemaakt. Gedurende 12 jaar was zij lid van de ouderraad van de basisschool in Vijlen. Mevrouw Smulders-Heusschen te midden van haar familie en het college van B&WSinds meer dan 30 jaar is zij bestuurslid van het Mandoline- en Gitaar Orkest Alpenklank Lemiers. Elk jaar biedt zij haar diensten als collectant t.b.v. de Hartstichting aan en aan de activiteiten van Jong Nederland Lemiers heeft zij 14 jaar lang haar medewerking verleend. Daarnaast heeft zij zich actief ingezet voor het Kindervakantiewerk Lemiers, het Oranje Comité Lemiers en het wandelevenement van de Harmonie St. Catharina Lemiers. Ook is zij bestuurslid van de Peuterspeelzaal in Vijlen geweest en is zij sinds tien jaar regelmatig actief als vrijwilliger van de Schutterij St. Jozef Vijlen.

Het gemeentebestuur Vaals feliciteert deze kersverse lintjesdragers van harte met hun welverdiende onderscheidingen.