Opnames straten Vaals met camera-auto’s

In mei zullen camera-auto’s van CycloMedia systematisch door alle straten van de gemeente Vaals rijden om foto’s te maken.

Geplaatst op vrijdag 19 april 2019

Met speciaal uitgeruste voertuigen worden 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg gemaakt. Deze foto’s worden gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, visuele ondersteuning bij de implementatie van wetgeving, handhaving van openbare orde & veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

De opnamen worden uitsluitend ingezet voor publieke of private activiteiten en worden onder stringente voorwaarden ter beschikking gesteld. De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of anderszins openbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens. Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE ZALTBOMMEL, Nederland.