Enquête: waardeert u de Lijn-50 samenwerking?

Een onderzoek naar de gemeenschappelijke waarden van de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals.

Geplaatst op dinsdag 22 januari 2019

Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals, noemen zich gezamenlijk ook wel de ‘Lijn-50 gemeenten’. Drie aan elkaar grenzende gemeenten, met een gezamenlijk DNA, stevig verbonden met het Heuvelland. Deze verbondenheid is niet alleen emotioneel, maar ook functioneel. Zo staan wij regelmatig voor dezelfde opgaven. Steeds vaker zetten de drie gemeenten gezamenlijk de schouders onder deze opgaven en werken wij samen onder de noemer ‘Lijn 50’. We willen de samenwerking naar de toekomst versterken. Middels een enquête willen wij u vragen om met ons mee te denken.

Bepaal samen met ons de koers!

Op dit moment onderzoeken we (onder andere) door middel van een enquête hoe u als inwoner tegen bepaalde waarden in dit gebied aankijkt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de mate van gastvrijheid, duurzaamheid en authenticiteit. Door zicht te krijgen op deze waarden kunnen de Lijn-50 gemeenten gerichtere keuzes gaan maken. Zo hebben we meer focus, maken we onze onderlinge samenwerking robuuster en werken we gericht aan het verbeteren van de leefwereld van onze inwoners. Door de enquête in te vullen levert u een waardevolle bijdrage hieraan!

Vul de enquête in

Uw mening is belangrijk! Het invullen van de enquête duurt maximaal 4 minuten en kan tot en met 11 februari 2019. Ga voor de vragenlijst naar https://nl.surveymonkey.com/r/lijn50vragenlijst.

Heeft u vragen of opmerkingen over de enquête? Neem dan contact op met Alexander Geers via e-mail: alexander.geers@gulpen-wittem.nl of telefoon: 14043. De resultaten worden na afloop via de gebruikelijke communicatiekanalen bekendgemaakt.