Wethouder Coenen komt naar u toe

Ziet u zaken in de openbare ruimte die u graag anders zou zien? Bijvoorbeeld gevaarlijke verkeerssituaties door obstakels, groenvoorziening die niet op orde is, of onduidelijke bebording?

Geplaatst op maandag 3 december 2018

In het nieuwe jaar kunt u deze zaken onder het genot van een kop koffie rechtstreeks aan wethouder John Coenen (Ruimtelijk Domein) melden. Vanaf januari 2019 houdt de wethouder namelijk maandelijks inloopuren in de kernen Vaals, Vijlen en Lemiers. Hierdoor hoeft u niet meer naar het gemeentehuis te komen, maar komt wethouder Coenen uw kant op. Voor Vaals geldt dat het spreekuur afwisselend in Vaals-Noord en Vaals-Zuid plaats zal vinden.

Wethouder Coenen wil met dit initiatief de drempel om naar de gemeente te stappen wegnemen. Tijdens de inloopuren kunt u uw wensen, ideeën, verzoeken en ongemakken over de openbare ruimte met hem delen. De wethouder zal een keer per maand in zowel Vaals, Vijlen en Lemiers aanwezig zijn, steeds op verschillende tijdstippen zodat iedereen de kans heeft om meldingen te bespreken.  In eerste instantie vinden de inloopuren in de kernen voor een periode van een jaar plaats, waarna wordt gekeken of het een vervolg krijgt.

Inloopuren januari 2019

De eerste inloopuren vinden plaats op:

  • 21 januari 2019 –  Vaals: 13.00 - 14.00 uur
  • 24 januari 2019 – Vijlen: 16.30 - 17.30 uur
  • 28 januari 2019 – Lemiers: 13.00 - 14.00 uur

Locaties volgen later via de gemeentelijke nieuwsbrief, website, Facebook en Vaalser Weekblad.

Het blijft ook mogelijk voor inwoners van de gemeente Vaals om in het gemeentehuis bij wethouder Coenen binnen te lopen. Hiervoor zal maandelijks een vast blok in de agenda van de wethouder gereserveerd worden.