Naschoolse Sportlessen vanaf 23 oktober 2018

Naschoolse Sportlessen sporthal Geuldal vanaf 23 oktober 2018. Zwoegen op wiskundeformules, rijtjes Duitse woorden leren en lezen over de flora en fauna: Na een lange dag in de schoolbanken, wil je eerst even je energie kwijt.

Geplaatst op woensdag 17 oktober 2018

Naschoolse sportlessenDe buurtsportcoaches van de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem en Vaals bieden jou die mogelijkheid!

In samenwerking met het Sophianum College organiseren zij acht weken lang elke dinsdag van 15.15-16.15 uur (gratis) naschoolse sportlessen voor leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3 in sporthal Geuldal. Het project bestaat uit acht verschillende, uitdagende sportlessen die gegeven worden door externe sportdocenten.

Op dinsdag 23 oktober gaat het project van start met bubblefootball. In de weken erna staan onder andere breakdance, kickboksen en freerunning op het programma. Ervaring is niet nodig, de lessen zijn geschikt voor elk niveau.

Wil je meedoen? Schrijf je dan in bij gymdocent Frans Lipsch. Kijk voor het hele programma en meer informatie op www.facebook.com/sophianumpr.