Presentatie resultaten onderdompelweek wordt verplaatst

De presentatie die adviesbureau Dietz naar aanleiding van de onderdompelweek aanstaande vrijdag op twee momenten in de Kopermolen zou geven, gaat helaas niet door.

Geplaatst op donderdag 27 september 2018

Tijdens de onderdompelweek heeft Dietz met meer dan 100 Vaalsenaren gesproken om samen te bepalen wat Vaals is, waar we als Vaals voor staan en hoe we Vaals samen met u op de kaart moeten zetten. De intentie was om u aanstaande vrijdag om 16.00 uur en 18.30 uur de resultaten van deze onderdompelweek te presenteren. Helaas is gebleken dat de ingeschatte tijd te kort is om te komen tot een gedegen tussenrapportage waarin de kern van de Vaalser identiteit geraakt wordt. Om deze reden is in overleg met Dietz besloten om de bijeenkomsten te verplaatsen naar een ander moment. We houden u op de hoogte van de voortgang.