Onderhoud gasleiding Tentstraat

Bericht van Enexis Netbeheer.

Geplaatst op woensdag 12 september 2018

Enexis brengt gas bij u in huis via een ondergronds netwerk van leidingen. Om storingen te voorkomen, wordt het netwerk regelmatig onderhouden. De gasleiding in de Tentstraat (en directe omgeving) is toe aan onderhoud of vervanging.

Wat betekent dit voor u?

Meestal merkt u niets van de werkzaamheden. Deze keer zult u wellicht enige hinder ondervinden van de werkzaamheden.
De graafwerkzaamheden aan de Tentstraat zijn in week 27 gestart. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 7.00 en 16.00 uur.  Bij u in de straat kunnen er tijdelijke parkeerverboden gelden die ook voor de aanwezige parkeerstroken gelden. Dit wordt tijdig aangegeven d.m.v. verbodsborden met tekst. Enexis vraagt uw begrip en medewerking, omdat de uitvoerder anders de werkzaamheden niet uit kan voeren. Enexis doet haar best om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden.

Meer informatie?

Enexis voert deze werkzaamheden niet zelf uit. Dat doet aannemer BGM Infra.
U treft dus mensen aan die te herkennen zijn aan het logo van BGM. Hebt u vragen? Neem dan gerust contact op met Mark Koenen, BGM Infra,  via tel. nr. 06 - 22318426