Algeheel onttrekkingsverbod water ingesteld

In verband met de aanhoudende droogte heeft Waterschap Limburg besloten vanaf vrijdag 3 augustus 2018 een verbod in te stellen voor het onttrekken van water.

Geplaatst op vrijdag 7 september 2018

In verband met de aanhoudende droogte heeft Waterschap Limburg besloten vanaf vrijdag 3 augustus 2018 een verbod in te stellen voor het onttrekken van water uit de Bosbeek (Meinweg), Eyserbeek, Geul, Hemelbeek, Klitserbeek, Mechelderbeek, Putbeek, Rode Beek Vlodrop, Rode Beek Vlodrop-Bergerhof, Selzerbeek, Vlootbeek en Zieversbeek. Het verbod geldt tot de waterafvoer van de beken weer op niveau is en uiterlijk tot 1 oktober 2018. Van wijziging of intrekking van het verbod wordt u op de hoogte gesteld. Het waterschap controleert op naleving van het verbod.