Verkeersoplossingen in kern Vaals. Denk mee!

Delen van het centrum van Vaals zijn de afgelopen jaren opnieuw ingericht. Onder andere is de Maastrichterlaan gereconstrueerd, het Koningin Julianaplein opnieuw ingericht en de Bloemenstraat is momenteel in reconstructie. Door al deze wijzigingen is het nodig om de verkeersstromen opnieuw in kaart te brengen en de knelpunten aan te pakken.

Geplaatst op woensdag 15 augustus 2018

Verkeerspanel

Graag wil de gemeente hierover in gesprek met een afvaardiging van diverse belanghebbenden (onder andere bewoners, (horeca)ondernemers, weggebruikers en rijschoolhouders). Wij gaan een verkeerspanel vormen om wensen, ideeën en oplossingen te bespreken.  Ook u bent van harte welkom om met ons mee te denken en mee te praten. De eerste bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 september 2018 om 19.30 uur in het gemeentehuis.

Aanmelden

Wilt u deelnemen aan dit verkeerspanel, stuur dan voor 31 augustus 2018 een bericht naar verkeersoplossingen@vaals.nl. Vermeld hierin uw naam en adres. In het panel is plek voor ongeveer twintig personen, afkomstig uit alle delen van de kern. Indien wij meer aanmeldingen ontvangen, volgt een loting. In de week van 3 september 2018 ontvangt u van ons bericht over uw deelname.

Meer informatie

Heeft u vragen over het project Verkeerscirculatie kern Vaals, dan kunt u terecht bij Jacqueline Croughs via telefoonnummer 043-3068584 of Eric Ummels via telefoonnummer 043-3068547. Of mail uw vraag naar verkeersoplossingen@vaals.nl.