Beste praktijkopleider van Limburg bij Landal Hoog Vaals

Anique van Bree uit Steensel en werkzaam bij Landal Hoog Vaals is de beste praktijkopleider voor mbo-studenten van de provincie Limburg.

Geplaatst op woensdag 1 augustus 2018

Medewerker LandalBegonnen als stagiaire werkt Anique nu als Fun & Entertainment-medewerker op Landal Hoog Vaals. Ze is praktijkopleider voor mbo-studenten in de sector Voedsel, groen en gastvrijheid. Landal Hoog Vaals leidt sinds jaren mbo-studenten op. Op de werkvloer van het bedrijf leren ze praktische en sociale vaardigheden.

Anique is blij verrast met de prijs: “Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk. Persoonlijk draag ik gastvrijheid, persoonlijke aandacht voor gasten én collega’s erg hoog in het vaandel. Onze gasten komen vakantie vieren en willen een onvergetelijk verblijf en daar mag ik een deel van uitmaken!”

Deze insteek sluit helemaal aan bij de Cittaslow-gedachte die de gemeente Vaals hoog in het vaandel heeft staan.