Talentendag Vaals

Het Cultuurfonds Vaals wil dit jaar extra aandacht besteden aan talentontwikkeling op cultureel gebied en wil daarom een Talentendag organiseren.

Geplaatst op donderdag 26 juli 2018

Logo Stichting Cultuurfonds VaalsEerder dit jaar zijn verenigingen en instellingen benaderd om de interesse hiervoor te peilen.
Er zijn veel reacties ontvangen. Reacties die vooral aangeven dat dit een goed initiatief kan zijn om het thema cultuur - en vooral talentontwikkeling binnen cultuur in onze gemeenschap - meer op de kaart te zetten.

Op grond van deze reacties wil het bestuur van het Cultuurfonds Vaals het idee van een Talentendag dan ook vorm gaan geven. Inmiddels is een werkgroep (bestaande uit de dames Christel Kern en Mireille Prange en de heren Peter Klein, Roderique Kohnen, Jo Zinken en Hans Prevoo) actief, de voorbereidingen zijn gestart. De bedoeling is om de Talentendag te houden op zondag 28 oktober 2018, in de namiddag tot vroege avond (vanwege mogelijke deelname kinderen).

Om het programma verder vorm en inhoud te geven, zullen de leden van de werkgroep binnenkort in gesprek gaan met verenigingen. Daarbij zal ook bekeken worden of en zo ja welk initiatief van talentontwikkeling vanuit de vereniging of omgeving op deze dag in het licht gezet kan worden.

Mochten er intussen al idee├źn of gedachten bij verenigingen of anderen naar boven komen, dan zijn deze uiteraard van harte welkom. Die kunt u kenbaar maken via j.bertram@vaals.nl of bij een van de leden van de werkgroep.

De Talentendag Vaals zal hopelijk samen met uw inzet een succes worden en in de toekomst wellicht verder groeien!