Parkeren Bloemendalstraat

De afgelopen weken is er tussen de Bloemendalstraat en het Zorgcentrum Langedael een nieuwe riolering aangelegd en is de rijweg voorzien van een puinbaan.

Geplaatst op donderdag 28 juni 2018

Dat werk is nu klaar. Daardoor zijn het ‘binnenpleintje’ (achter Sjwats Jris ‘even’) en de personeelsingang (met het afgesloten parkeerterrein) van het Zorgcentrum Langedael vanaf maandag 25 juni weer bereikbaar. Wel geldt hier langs de straat nog steeds een algeheel parkeerverbod. Ook moet u er rekening mee houden dat er in dit gebied nog verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd.

Vanaf maandag 25 juni worden de werkzaamheden en daarmee ook de afzettingen verplaatst naar het gedeelte tussen Bloemendalstraat 35 en huisnummer 11 in de richting van de Bosstraat. Door deze afzetting is dus ook de bezoekersparkeerplaats van Langedael / Mitter niet bereikbaar. Dit hele gebied zal voor de duur van 4 weken beperkt toegankelijk zijn voor voertuigen. Voor de voetgangers worden tijdelijke voorzieningen getroffen om de bereikbaarheid met zo min mogelijk hinder intact te houden. De situatie in Sjwats Jris zal ongewijzigd blijven; Sjwats Jris blijft dus alleen toegankelijk voor bevoorrading en hulpdiensten.

Parkeerverbod

  • Vanaf Hotel Kasteel Bloemendal tot aan de ‘Mitter’-bron geldt vanaf maandag 25 juni om 07:00u een algeheel parkeerverbod. 
  • Voor het gedeelte vanaf de ‘Mitter’-bron tot aan de Bosstraat geldt vanaf maandag 2 juli 07:00u een algeheel parkeerverbod.
  • Houd er a.u.b. rekening mee dat u vanaf deze datum uw auto gedurende 4 weken ergens anders zult moeten parkeren.