Afsluitingen en parkeerverbod Bloemendalstraat Vaals

De reconstructie en bestratingen in de Bloemendalstraat zijn bijna klaar. Het gedeelte Bloemendalstraat vanaf de aansluiting Maastrichterlaan tot Sjwats Jris wordt dan ook op vrijdag 8 juni weer opengesteld voor verkeer.

Geplaatst op donderdag 7 juni 2018

De reconstructie en bestratingen in de Bloemendalstraat zijn bijna klaar. Het gedeelte Bloemendalstraat vanaf de aansluiting Maastrichterlaan tot Sjwats Jris wordt dan ook op vrijdag 8 juni  weer opengesteld voor verkeer. Hotel Kasteel Bloemendal en de ingang naar het ‘binnenpleintje’ met de openbare parkeerplaats zijn daardoor weer bereikbaar. Wel vinden er op enkele plekken nog afrondende werkzaamheden plaats.

De afzetting zal nu verschuiven naar de andere kant van de T-splitsing met Sjwats Jris. Dit betekent dat de Bloemendalstraat vanaf Sjwats Jris tot en met het ‘binnenpleintje’ (achter Sjwats Jris ‘even’) vanaf woensdag 6 juni tot en met 11 juni niet toegankelijk is voor voertuigen.

Vanaf maandag 11 juni tot en met vrijdag 22 juni zal het gedeelte Bloemendalstraat vanaf het ‘binnenpleintje’ (achter Sjwats Jris ‘even’) tot en met het Zorgcentrum Langedael niet bereikbaar zijn voor voertuigen. Het zorgcentrum zal gedurende deze periode bereikbaar zijn via de ingang aan de kant van het pleintje ‘de Mitterbron’. Men kan deze ingang bereiken via de Bosstraat.

De situatie in Sjwats Jris blijft ongewijzigd; Sjwats Jris blijft dus alleen toegankelijk voor bevoorrading en hulpdiensten. Uiteraard blijft de duur van de werkzaamheden afhankelijk van de weersomstandigheden.

Lees verder onder het kaartje.

Werkzaamheden Bloemendalstraat

Parkeerverbod

In de periode vanaf 6 juni a.s. geldt voor het hele werkgebied een parkeerverbod en moeten voertuigen dus buiten de afzettingen worden geparkeerd.

Contact en informatie

Iedere vrijdagmiddag tussen 12:00 en 13:00 is er een inloopuurtje. U bent dan van harte welkom in de directiekeet van de aannemer, gelegen op het terrein van Friture Delnoye.  Mocht u specifieke vragen hebben over de bereikbaarheid of de werkzaamheden, neemt u dan gerust contact op met de omgevingsmanager de heer Dankers via j.dankers@vanboekel.com of via tel. 0486-459000.