Met korting zwemmen bij Mosaqua Gulpen

Met korting zwemmen bij Mosaqua Gulpen voor inwoners gemeente Vaals.

Geplaatst op woensdag 9 mei 2018

Ook dit jaar kunnen de inwoners uit de gemeente Vaals tegen gereduceerd tarief gebruik maken van zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. De kortingsregeling voor inwoners van de gemeente Vaals geldt voor de periode van 15 mei tot 15 september.

Iedere inwoner uit onze gemeente krijgt op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) en/of een uitdraai van de BRP-gegevens (gratis verkrijgbaar bij het KCC van het gemeentehuis in Vaals) korting op een entreebewijs (dagtarief) bij Mosaqua.  
De entreeprijs met korting bedraagt dan € 5,00.

Diegenen die geen legitimatiebewijs en/of uitdraai wensen mee te nemen naar Mosaqua krijgen alleen korting op vertoon van het bekende pasje dat bij Mosaqua kan worden aangevraagd. Uiteraard onder de gebruikelijke voorwaarden (invullen aanvraagformulier Mosaqua met uittreksel uit de BRP, pasfoto enz.). Hieraan zijn wél kosten verbonden.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Mosaqua Gulpen (tel. 043-4507413) of met de gemeente Vaals, Roswitha Barth (tel. 043-3068503) of Alf Schösser (tel. 043-3068585).