Clientervaringsonderzoek Jeugd

Clientervaringsonderzoek Jeugd - Jouw mening doet ertoe! De komende maand houdt de gemeente Vaals cliƫntervaringsonderzoeken. Ben je ouder dan 12 jaar en krijg je ondersteuning vanuit de Jeugdwet? Heb je hierover in 2017 contact gehad met Team Jeugd? Dan krijg je misschien een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek.

Geplaatst op woensdag 9 mei 2018

Door mee te doen help je mee de hulp aan jeugdigen in de gemeente Vaals te verbeteren. Daarom vindt de gemeente het fijn als je even tijd wilt vrijmaken voor het invullen van het onderzoek. Dus: krijg je een uitnodiging in de bus? Doe dan vooral mee! Je maakt kans op een cadeaubon.

Ouder van een kind dat ondersteuning krijgt?

De gemeente wil graag weten wat jongere inwoners, die ondersteuning krijgen vanuit de Jeugdwet, daarvan vinden. Deze jongeren kunnen immers als geen ander aangeven hoe die voorziening voor hen heeft uitgepakt in de praktijk. Maar ook de mening van hun ouders is belangrijk.

Ben je ouder van een kind van 0 tot 18 dat ondersteuning krijgt vanuit de Jeugdwet? Als je hiervoor in 2017 een aanvraag hebt gedaan, krijg ook jij als ouder misschien een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek.

Anoniem en vrijwillig

Deelname aan het cliƫntervaringsonderzoek is geheel vrijwillig. Alle informatie wordt anoniem verwerkt, daardoor is deze niet tot jou persoonlijk te herleiden.

Hoe kun je meedoen?

Je ontvangt een uitnodiging met een vragenlijst. Het invullen van de lijst kost ongeveer tien minuten. Je kunt de vragenlijst schriftelijk of digitaal invullen.

Je mag iemand vragen om te helpen bij het invullen. Dat kan een familielid zijn, een buurvrouw/-man, een vriend of vriendin. Meer informatie over hulp bij het invullen staat in de uitnodiging.

Meer informatie?

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het onderzoeksbureau van de gemeente Maastricht. Als je vragen hebt, bel dan naar 043 350 40 40 of stuur een e-mail naar onderzoekenstatistiek@maastricht.nl. Zij helpen je graag verder.