Wielerfestijn Hammer Series van 1 tot en met 3 juni

Een belevenis voor profs en toeschouwers.

Geplaatst op vrijdag 13 april 2018

Tijdens de Hammer Series strijden professionele wielerteams uit de hele wereld drie dagen lang tegen elkaar tijdens een klimkoers, sprintetappe en tijdrit. Een dynamische wedstrijd die één winnaar kent: het beste wielerteam ter wereld.

Evenementen voor fans

Hammer LimburgDe HammerSeries draait niet alleen om wielrennen, het gaat om de fans.
Naast het bijwonen van diverse wedstrijdonderdelen, kunnen fans terecht in de Fan Village; de hotspot boordevol activiteiten en entertainment, voor jong en oud. Hier is ook het podium voor de presentatie en huldiging van de renners opgesteld. Fans kunnen er hun favorieten begroeten en in de team-area rondkijken.

Verder zijn er meerdere evenementen, zoals het Hammer Cycling Café. Of de Hammer Peloton Tour Ride, waarbij deelnemers samen met enkele profwielrenners door Zuid-Limburg en over de parcoursen van de Hammer Climb, Sprint en Chase trekken.

Zelf actief meedoen?

Dat kan, en wel tijdens de innovatieve Hammer Challenge, waar fervente fietsliefhebbers de degens kruisen.
En dan zijn er nog de wedstrijden voor toekomstige toppers op het Tom Dumoulin Bike Park, op Sportzone Limburg  in Sittard-Geleen. De jongere categorieën gaan daar op meerdere hellingen de strijd aan. Voor ieder wat wils, dus waarom wachten? Doe mee. Maak deel uit van het nieuwe wielrennen. 

Meer informatie

Weten welke teams en renners aan deze internationale wielerwedstrijd deelnemen? Of zelf de uitdaging aangaan in de Hammer Challenge? Kijk voor meer informatie op  www.hammerseries.com/limburg in de gaten en volg Hammer Limburg op Facebook, Twitter en Instagram.