Inspiratiesessie gezonder aanbod sportkantine

Op dinsdag 24 april 2018 organiseert JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) Limburg, in samenwerking met RODA JC Midden in de Maatschappij voor alle Zuid-Limburgse sportverenigingen een inspiratiesessie over de meerwaarde van een gezonder aanbod in de sportkantine, het clubhuis of de sporthal. Laat je tijdens een sportieve setting inspireren over Team:Fit - samen voor een gezonde sportkantine. We ontvangen je graag met een hapje en drankje.

Geplaatst op donderdag 5 april 2018

Gezonde sportkantine midden in de maatschappij

Tijdens deze bijeenkomst vol met interessante sprekers krijg je meer informatie over het traject richting een gezondere sportkantine en beginnen we met de tocht naar een gezonder aanbod in de sportkantine en het clubhuis! Team:Fit is een aanvulling op het huidige assortiment en is dan ook een positief signaal naar leden/ouders.

Hoe krijg je nu een gezonde sportkantine, behoud je de sfeer en zorg je voor draagvlak binnen je vereniging? De Team: Fit adviseur neemt je graag mee zodat de stap naar een gezondere sportkantine zo gezet is. Ook laat een vereniging zien hoe zij het toewerken naar een gezondere sportkantine hebben gerealiseerd en delen graag hun ervaringen. Doe inspiratie op aan de hand van diverse voorbeelden voor een gezonder aanbod met behoud van inkomsten, krijg tips en trucs om de gezonde keuze aan te bieden en de leden te verleiden voor de gezonde keuze.

Aanmelden

Wil jij bij deze inspirerende bijeenkomst aanweizg zijn:
geef dan voor do. 12 april het aantal personen van jouw vereniging door via 045-631 70 28 of via middenindemaatschappij@rodajc.nl

meer info: www.rodajc.nl