Weekmarkt Vaals op één na beste van Nederland!

De weekmarkt van Vaals is dinsdag 13 maart 2018, tijdens een congres van de Centrale Vereniging van Ambulante Handel, uitgeroepen tot de op één na beste markt van Nederland in de categorie ‘kleine markten tot 30 marktkoopmensen”.

Geplaatst op donderdag 15 maart 2018

De sfeer en ambiance op de markt is als zeer positief genoemd. De uitstraling en presentatie van de marktkooplui werd positief beleefd, evenals de variatie in productaanbod en de kwaliteit.

De gemeente is enorm trots op dit resultaat. Een compliment is hier zeker op zijn plaats aan de marktmeesters, die zich voortdurend inspannen om de markt te promoten en goed te laten verlopen. Uiteraard ook een compliment aan de marktkooplui die in weer en wind, vaak de koude trotserend, hun standplaats innemen. Chapeau!

Het juryrapport vermeldt een aantal kleine verbeterpunten waarmee de gemeente aan de slag zal gaan, zodat in de toekomst wellicht goud gewonnen kan worden.