Mijn gemeente

DigiDHeeft u niet meer informatie nodig over "Mijn Gemeente", log dan meteen in.

Mijn Gemeente is het persoonlijke en beveiligde loket van inwoners van gemeente Vaals. Het enige dat u hiervoor nodig heeft, is uw persoonlijke DigiD gebruikersnaam en wachtwoord.

Het is een handig hulpmiddel waarin u kunt zien welke persoonlijke gegevens van u bij de gemeente bekend zijn. Ook kunt u zelf gegevens aanpassen, zoals een telefoonnummer of e-mailadres. In Mijn Gemeente vindt u ook de aanvragen of meldingen die u met een digitaal formulier heeft gedaan.

Bent u geïnteresseerd in nieuws over bepaalde onderwerpen, dan kunt u dit aanvinken. Nieuws over die onderwerpen vindt u dan straks automatisch terug in ´Mijn Gemeente´ of in uw e-mailbox. In de toekomst wordt in dit persoonlijke loket steeds meer mogelijk.

Inloggen in Mijn Gemeente

Het inloggen in 'Mijn Gemeente' gaat via DigiD. DigiD staat voor Digitale Identiteit; dit is een landelijk systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan verifiëren. Op aanvraag ontvangt u van de DigiD-organisatie hiervoor een gebruikersnaam met wachtwoord. Voortaan kunt u met één gebruikersnaam met wachtwoord terecht bij elektronische diensten van steeds meer overheidsinstellingen.
Heeft u nog geen DigiD gebruikersnaam en wachtwoord? Vraag hem aan bij DigiD.nl

Meer weten?

Voor informatie over DigiD en een eigen DigiD-gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen, kunt u ook kijken bij: www.DigiD.nl

Hebt u nog vragen of opmerkingen? Vul dan het contactformulier in.

Klik hier om naar mijn gemeente gaan.