Eschberg Vaals

Nieuwbouw plan Eschberg Vaals
Ten zuidwesten van Vaals ligt het nieuwbouwplan Eschberg en vanaf hier heeft men een prachtig uitzicht over het Limburgse heuvelland. In deze jonge woonwijk worden aan de Groenzandweg binnenkort 7 projectmatige woningen gebouwd voor een heel betaalbare prijs.

Er is een keuze uit twee verschillende woningtypes!

Aan de buitenkant ziet u nagenoeg geen verschil, maar er kan een keuze gemaakt worden uit een zogenaamde semibungalow of een eengezinswoning.

De semibungalow heeft een compleet woonprogramma ‘wonen & slapen’ op de begane grond met op de verdieping een grote atelierruimte geschikt voor vele doeleinden. De toekomstige eigenaar kan de verdieping naar eigen wens indelen. Bijvoorbeeld gebruiken als logeerkamer maar er kunnen ook extra slaapkamers worden gerealiseerd met tweede badkamer.

De eengezinswoning is comfortabel ingedeeld en voorzien van een aanpandige garage.
Beneden een ruim woongedeelte met op de bovenetage drie slaapkamers en een complete badkamer voorzien van ligbad en tweede toilet. Er is dus keuze uit diverse varianten.

De makelaar informeert u graag over de mogelijkheden.

Nieuwbouw biedt meer gemak

Wonen in een nieuw huis betekent de eerste jaren weinig onderhoudskosten. De materialen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Voorlopig heeft u geen omkijken naar de cv-installatie, het dak en de kozijnen. Dat geeft een prettig gevoel.

Energiebesparing

Deze nieuwbouw woningen worden uitstekend geïsoleerd en zijn aanmerkelijk energie-zuiniger dan bestaande bouw. Zo wordt er flink bespaard op de energielasten en dit is uiteindelijk ook goed voor uw portemonnee!

Verkoopprijzen vanaf : € 199.000,-- v.o.n.

Vraag vrijblijvend een informatiepakket aan bij de verkopende makelaars:

Damen/Bonnema Makelaars te Heerlen T 045 – 571 2255 / info@bonnema.nl
Limbourg Huis & Hypotheek te Vaals T 043 – 311 21 21 / info@limbourgwonen.nl

Fase 1 start in mei 2014