Nieuws

 • Cliëntenraadpleging Zorg naar gemeenten: bent u al geïnformeerd?

  Gemeente Vaals

  Heeft u of uw familielid een AWBZ-indicatie en moet u per 1 januari voor ondersteuning aankloppen bij uw gemeente? Dan willen wij - negen cliëntenorganisaties - heel graag weten hoe u daarover tot nu toe bent geïnformeerd.

  Lees verder
 • Een betere dienstverlening…

  Gemeente Vaals

  De gemeente Vaals werkt hard aan een betere dienstverlening voor u. Persoonlijke aandacht, doorvragen en oplossingen op maat, zijn daarbij de kernwaarden. 

  Lees verder
 • Kern met Pit: Wilt u iets verbeteren aan uw leefomgeving?

  Kern met pit

  Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM) organiseert weer de leefbaarheidswedstrijd Kern met Pit. Via Kern met Pit kunnen inwoners met burgerinitiatieven aan de slag om hun idee voor hun  leefomgeving binnen een jaar te realiseren. 

  Lees verder
 • Wat te doen tegen de winkelpanden leegstand?

  Charlemagne

  Uitnodiging Detailhandelsforum op 24.09.2014
  Wie tegenwoordig de binnensteden in onze regio bezoekt, stuit op een zeer wisselend beeld. Levendige winkelstraten worden afgewisseld met vrij treurige straatbeelden, waarin etalages geheel met aanplakbiljetten bedekt zijn. 

  Lees verder
 • Ophalen snoeiafval

  RD4

  In het najaar haalt Reinigingsdiensten Rd4 uw snoeiafval gratis op. De speciale ophaalrondes vinden plaats in de maanden september, oktober en/of november.

  Lees verder
 • E-laadpaal Kon. Julianaplein tijdelijk buiten gebruik

  Laadpaal

  Op maandag 25 augustus is het oplaadpunt voor elektrische auto’s, de zogenaamde E-laadpaal op het Kon. Julianaplein afgekoppeld. Dit in verband met de herinrichtingswerkzaamheden die hier nu zijn gestart. 

  Lees verder
 • Dienstregeling Tuk tuk

  Tuk Tuk

  De Tuk Tuk rijdt op vaste tijden door de gemeente Vaals. Iedereen kan gratis gebruik maken van de Tuk Tuk.

  Lees verder
 • Wijziging in lijndienstregelingen

  Gemeente Vaals

  In verband met de reconstructie van de Maastrichterlaan is de dienstregeling van de Nederlandse, Duitse en Belgische busmaatschappijen gewijzigd. 

  Lees verder
Archief