Nieuws

 • De programmabegroting 2015 en de meerjarenraming 2016 – 2018 ter inzage

  Gemeente Vaals

  Burgemeester en Wethouders van Vaals brengen, ter uitvoering van het bepaalde in artikel 190 van de Gemeentewet, hierbij ter kennis, dat vanaf nu tot de dag van de behandeling in de raadsvergadering op 10 november 2014, de programmabegroting 2015 en de meerjarenraming 2016 – 2018, inclusief het financieel dekkingsplan van de gemeente Vaals ter inzage is gelegd. 

  Lees verder
 • Zonnekaart

  Gemeente Vaals

  Wilt u het energieverbruik in uw woning beperken? En tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving? Dan is zonne-energie een goede optie: schoon, betaalbaar en beschikbaar.

  Lees verder
 • Water op straat: Een verantwoordelijkheid van ons allemaal

  Gemeente Vaals

  Nederland leeft met water. Vaals leeft met water. Daar kunnen we niet omheen. Iedereen wil graag schoon en gezond water, en een schone bodem. Maar ook: droge voeten. En dat wordt met de steeds extremere regenbuien steeds moeilijker. 

  Lees verder
 • Informatie over het Persoonsgebonden Budget (PGB)

  SVB

  Heeft u een persoonsgebonden budget (PGB) vanwege een ziekte, handicap of ouderdom of voor hulp bij het huishouden?

  Lees verder
 • Wino Winkens: “Vrijwilligerswerk houdt me actief en alert.”

  Gemeente Vaals

  Als in Vaals en omstreken activiteiten worden georganiseerd, is de kans groot dat je Wino Winkens tegen het lijf loopt. Niet als bezoeker, maar als (mede)organisator, fotograaf, begeleider of manusje-van-alles. 

  Lees verder
 • Voortgang Koningin Julianaplein

  Gemeente Vaals

  Het kan u niet zijn ontgaan: de herinrichting van het Koningin Julianaplein is in volle gang. Na een periode van sloop is nu het moment aangebroken dat we voortvarend met de opbouw aan de slag gaan.

  Lees verder
 • Nieuwe Infoblad verschenen

  Infoblad oktober

  Vanaf woensdag 15 oktober wordt het gemeentelijk Infoblad weer huis aan huis verspreid. Deze keer besteden we vooral aandacht aan de veranderingen op het gebied van Wmo, jeugdzorg en participatie, die per 1 januari a.s. ingaan. 

  Lees verder
 • STOPTOBER: in oktober met z’n allen 28 dagen stoppen met roken

  Stoptober

  Stoptober: heel Nederland – zowel rokers als niet rokers – helpt elkaar 28 dagen lang om te stoppen met roken. Elke roker weet dat stoppen met roken het moeilijkste is wat er is en toch wil vrijwel iedere roker wél stoppen.

  Lees verder
 • Gevraagd: Leden voor het stembureau

  Gemeente Vaals

  Op woensdag 18 maart 2015 worden de Verkiezingen voor provinciale staten en de waterschappen gehouden. Bij deze verkiezingen wordt weer met het rode potlood en papieren biljetten gestemd. 

  Lees verder
 • Dienstregeling Tuk tuk

  Tuk Tuk

  De Tuk Tuk rijdt op vaste tijden door de gemeente Vaals. Iedereen kan gratis gebruik maken van de Tuk Tuk.

  Lees verder
 • Wijziging in lijndienstregelingen

  Gemeente Vaals

  In verband met de reconstructie van de Maastrichterlaan is de dienstregeling van de Nederlandse, Duitse en Belgische busmaatschappijen gewijzigd. 

  Lees verder
Archief