Nieuws

 • Bouwwerkzaamheden Koningin Julianaplein

  Na de bouwvakantie start Aannemer Jongen met de bouwwerkzaamheden van het Koningin Julianaplein. De gebouwen aan het plein worden gebouwd met behulp van een grote kraan. Deze kraan komt op het midden van het plein te staan.
   

  Lees verder
 • Vaals feestweekend 22 - 24 aug. 2014

  Ter ere van het gereedkomen van de Maastrichterlaan zal er van 22 tot 24 aug. 2014 een feestweekend georganiseerd worden in Vaals! kijk snel wat er allemaal op het programma staat...

  Lees verder
 • Startende IT-ondernemers gaan aan de slag in Vaals

  Gemeente Vaals

  Op 22 juli werd er een huurcontract gesloten tussen de gemeente Vaals en een aantal RWTH Start Ups (startende ondernemers). 

  Lees verder
 • Verblijfsvergunningen voor EU-burgers en niet-EU-burgers

  Vaals

  Verhuurders en makelaars die werkzaam zijn op de Vaalse vastgoedmarkt stellen steeds meer vragen over verblijfsvergunningen voor niet EU-burgers die (van plan zijn) in Vaals woonruimte (te) betrekken. 

  Lees verder
 • Pilot in de gemeente Vaals: spontaan barbecueën in de Koel!

  Gemeente Vaals

  De voormalige Dorpscommissie Vijlen heeft, in samenspraak met het College, het idee opgevat om spontaan en zonder vergunning of officiële melding (4 weken voorafgaand aan het evenement), een barbecue of ander gezellig samenzijn in de Koel  te laten plaatsvinden. 

  Lees verder
 • Tijdens de zomervakantie geen wekelijks spreekuur wethouder Verbeek

  Juliette Verbeek

  Wethouder Juliette Verbeek houdt tussen 14 juli en 22 aug. 2014 geen wekelijks spreekuur over verkeer en groen. Vanaf 28 augustus 2014 bent u weer elke donderdag van 09.00 tot 10.00 uur van harte welkom.

 • Vastgesteld inkoopbeleid Pentasz Mergelland

  Pentasz

  De directeur van de Regionale Sociale Dienst Pentasz Mergelland maakt bekend dat het Algemeen Bestuur in haar vergadering 2 juli 2014  heeft vastgesteld het inkoopbeleid Pentasz Mergelland 2014 e.v.

  Lees verder
 • Zomerreces voor beweegaanbieders

  Vaals beweegt

  Veel beweegaanbieders zijn het seizoen aan het afsluiten. We gaan richting schoolvakanties, de periode waarin traditiegetrouw de verenigingen hun trainingen en lessen stilleggen om te genieten van een aantal weken welverdiende rust. Ook bij andere beweegaanbieders zal er geen of een aangepast lesschema gevolgd worden.

  Lees verder
 • Openingstijden gemeente in zomermaanden

  Gemeente Vaals

  Gedurende de zomermaanden juli en augustus kunt u in het gemeentelijke servicepunt BMA-Lemiers niet terecht voor producten van  burgerzaken (o.a. reisdocumenten, rijbewijzen en uittreksels). 

  Lees verder
 • Stap mee in de wereld van Maalschap Wolfhaag

  Maalschap Wolfhaag

  Verken de unieke mogelijkheid om deeleigenaar te worden van Zuid-Limburgse natuur.

  Lees verder
 • Inwoners van Vaals kunnen ook in 2014 (15-5 tot 15-9) tegen gereduceerd tarief zwemmen bij Mosaqua Gulpen

  Mosaqua

  Ook dit jaar kunnen de inwoners uit de gemeente Vaals tegen gereduceerd tarief (50% van het standaard dagtarief à € 8,95) gebruik maken van zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. De kortingsregeling voor inwoners van de gemeente Vaals geldt voor de periode van 15 mei tot 15 september.

  Lees verder
 • Nieuwe website Sociaal Domein regio Maastricht-Heuvelland

  Lees verder
 • Dienstregeling Tuk tuk

  Tuk Tuk

  De Tuk Tuk rijdt op vaste tijden door de gemeente Vaals. Iedereen kan gratis gebruik maken van de Tuk Tuk.

  Lees verder
 • Wijziging in lijndienstregelingen

  Gemeente Vaals

  In verband met de reconstructie van de Maastrichterlaan is de dienstregeling van de Nederlandse, Duitse en Belgische busmaatschappijen gewijzigd. 

  Lees verder
Archief