Nieuws

 • Bosstraat afgesloten vanaf dinsdag 22 april

  Gemeente Vaals

  Op het gedeelte van de Bosstraat vanaf de aansluiting Maastrichterlaan tot en met de Sint Paulusstraat wordt een regenwaterriool aangelegd. Vanaf dinsdag 22 april wordt de Bosstraat vanaf de Maastrichterlaan tot aan de Sint Paulusstraat afgesloten.

   

  Lees verder
 • CycloMedia maakt foto’s in de gemeente Vaals

  Cyclomedia

  In de komende weken worden in onze gemeente foto’s gemaakt door CycloMedia, een Nederlands bedrijf uit Zaltbommel, dat gespecialiseerd is in het grootschalig en systematisch in beeld brengen van de omgeving. 

  Lees verder
 • Scholingsaanbod voor vrijwilligers

  Vrijwilligerscentrale

  De Regionale Vrijwilligerscentrale Heuvelland organiseert voor vrijwilligers uit de gemeenten Valkenburg, Gulpen-Wittem en Vaals, in de maanden mei, juni en juli een aantal cursussen/workshops.

  Lees verder
 • Gezocht: hulp van onschatbare waarde

  Steunpunt Mantelzorg

  Mensen met een licht verstandelijke beperking die weinig of geen gebruik kunnen maken van de ondersteuning van mantelzorgers voelen zich vaak eenzaam.

  Lees verder
 • Huisvuilinzameling op Koningsdag 26 april 2014

  Rd4

  Op zaterdag 26 april 2014 worden een aantal al ingeplande papierroutes wél gewoon gereden. Of op deze dag bij u papier wordt opgehaald ziet u op de Rd4-afvalwijzer 2014. 

  Lees verder
 • Haal vanaf 21 april een gratis rookmelder bij de gemeente

  Brandmelder

  Brandpreventie staat hoog in het vaandel bij de gemeente Vaals. Uit onderzoek in opdracht van de gemeente is gebleken dat in bijna de hele gemeente de bluswatervoorzieningen voldoende zijn. Maar: Zorg ervoor dat u bij brand niet te laat wordt gewaarschuwd! Daarom wil de gemeente in het kader van brandpreventie nog iets extra’s doen.

  Lees verder
 • Sloopplanning Koningin Julianaplein

  Maastrichterlaan

  Aannemersbedrijf Jongen Landgraaf is in opdracht van de Woningstichting Vaals gestart met de voorbereidende sloopwerkzaamheden van het Koningin Julianaplein. 

  Lees verder
 • Nieuwe online service voor zelf deponeren van de jaarrekening

  KVK

  Ondernemers die zelf hun jaarrekening bij de Kamer van Koophandel deponeren kunnen vanaf nu gebruikmaken van de online service ‘Zelf deponeren jaarrekening’ op www.kvk.nl/zelfdeponeren

  Lees verder
 • Vraag een tegemoetkoming voor leerlingenvervoer op tijd aan (vóór 27 juni 2014)

  Gemeente Vaals

  Als u gebruik maakt van een tegemoetkoming in leerlingenvervoer voor uw schoolgaande kinderen, ontvangt u in mei het nieuwe aanvraagformulier voor het schooljaar 2014-2015 van gemeente Maastricht, Meerssen, Valkenburg, Eijsden-Margraten, Vaals en Gulpen-Wittem.

  Lees verder
 • Kent u iemand die een lintje verdient?

  Lintje

  Vraag dan een Koninklijke onderscheiding aan voor 2015.

  Lees verder
 • Regionale Sociale Dienst Pentasz Mergelland

  pentasz

  Zoektijd Wwb (Wet Werk en Bijstand)

  Met ingang van 1 februari 2014 hanteren de gemeenten Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul een zoektijd voor alle mensen die een aanvraag doen voor een Wwb-uitkering.

  Lees verder
 • Wijziging in lijndienstregelingen

  Gemeente Vaals

  In verband met de reconstructie van de Maastrichterlaan is de dienstregeling van de Nederlandse, Duitse en Belgische busmaatschappijen gewijzigd. 

  Lees verder
 • Internationale Cittaslow jaarvergadering 2014 in Nederland

  Cittaslow

  Cittaslow Nederland ontvangt in 2014 vertegenwoordigers vanuit 180 gemeenten uit 27 landen wereldwijd.

  Lees verder
Archief